Despre Noi

Cine Suntem

Compania Dynamic Clima Service este alcătuită din oameni muncitori, atenți și mereu pregătiți pentru a vă ajuta în rezolvarea problemelor instalațiilor de aer condiționat si centrale termice.

Dynamic Clima Service este o societate care activeaza pe piata instalatiilor inca din anul 2016. In acesta perioada am dobandit o bogata experienta in domeniul instalatiilor, atat in comercializarea echipamentelor de incalzire, climatizare, ventilatie, cat si in asigurarea service-ului si mentenantei acestora. De aceea, putem oferi astazi, tuturor clientilor, servicii prompte si solutii precise in rezolvarea problemelor tehnice cu care acestia se confrunta.

Realizăm instalații în orice tip de imobil sau spațiu comercial în București și Ilfov, având un program flexibil datorită posibilității de programare online, pentru satisfacerea nevoilor dumneavoastră.

EXECUTĂM LUCRARI ÎN:
București, Roșu, Chiajna, Domnești, Ciorogârla, Bragadiru, Măgurele, Jilava, 1 Decembrie, Popești-Leordeni, Catelu, Dobroești, Ștefănești, Corbeanca, Mogoșoaia, Buftea, Chitila, Afumați, Cernica, Berceni, Otopeni, Pantelimon, Voluntari.

Apelați cu încredere

Oferim servicii de înaltă calitate

Dorim să aveți parte de
o viață cât mai bună!

Aerul contează pentru calitatea vieții, astfel noi dorim ca în casele voastre să aveți parte de aer curat. 

Zone de activitate

Unde Ne Deplasăm

Ne ocupăm cu reparații și mentenanța aparatelor de climă din Judejul Ilfov sau din București.Pe baza programării, venim la dumneavoastră acasă pentru a vă asigura o funcționare optimă a centralei sau a aerului condiționat.

BUCURESTI, Rosu, Chiajna, Domnesti, Ciorogarla, Bragadiru, Magurele, Jilava, 1 Decembrie, Popesti-Leordeni, Catelu, Dobroesti, Stefanesti, Corbeanca, Mogosoaia, Buftea, Chitila, Afumati, Cernica, Berceni, Otopeni, Pantelimon, Voluntari.